Mer personligt med canvas

Ibland spelar det ingen roll om hela ditt hus är inrett av snygg dansk design och andas trendkänsla med den öppna planlösningen. Nej, det kan med det kännas som om hela bostaden är själlös och så fort du kommer in i den så går en kall kår genom ryggraden. Eller, kanske inte riktigt så, men på ett ungefär. Det mest skrämmande är att många människor inte verkar uppfatta detta utan lever i lägenheten och tror sig leva i harmoni. Och det är först när de stöter på ett annat hem med lite mer själ, rörelse och liv som de blir varse om hur de själva lever. Vi menar inte att du ska riva ner dina vita gardiner för att sätta upp prickiga eller plocka fram allt ni gömt på vinden och som aldrig mer borde visa sig så andra kan se. Nej, utan det handlar om att plocka fram sin personlighet och låta vänner känna att de kommit hem till er. Och även låta er kuna slappna av på ett mer tryggande sätt.

Släpp in personligheten

Att släppa in personligheten i ett naket hem är inte det enklaste. Men, vad ni då kan börja med är att ta vackra eller roliga bilder på omgivningen eller barnen för att sedan beställa canvas online och få mer personlighet och färg på väggarna. Det kommer ge värm ända in i själen.

“Våra kläder berättar vår historia och den som låter dem sticka ut från mängden tillskrivs en spännande personlighet.”

Citatet kan vi finna i Dn.se där de talar om mode och modets påverkan på oss individer och samhället. Och det är inte svårt att lägga ihop att det vi har p oss och det vi klär in vår bostad med hänger ihop.