En klassisk bostad i det soliga medelhavet

En dröm för väldigt många är att kunna köpa en villa eller ett hus i solen. Att kunna tillbringa delar av året hemma i Sverige och andra delar i medelhavet. Idén och drömmen är helt enkelt att kombinera det bästa av två världar! Det soliga, varma och vackra medelhavet med Sveriges vackra årstider och höga levnadsstandard. Eller som Ulf Pettersson, en tidigare nöjd köpare av en lägenhet i soliga Spanien, uttrycker det:

Min framtida vision är att tillbringa sommaren och julen i Sverige och resten av tiden i Spanien.

Och han är knappast ensam om sin dröm, som nu utvecklats från dröm till vision för honom! Många svenskar blir deprimerade under de mörka kalla höst- och vintermånaderna. Att då ha ett hus i solen är den bästa möjliga terapin. Vi rekommenderar att kika in på www.lavin-estates.se för fina klassiska hus på Ibiza och Mallorca till bra priser och med fantastisk service. För själva husköpet utomlands kan vara en svår affär med andra förhållningssätt och regler än hemma i Sverige. Därför rekommenderar vi alltid att man väljer en fastighetsmäklare man känner sig trygg med och kan lita på.

De fantastiska villorna går att inreda på massor av olika sätt och vi tipsar om att gå igenom vår sajt för bra tips på hur du kan inreda med klassiska möbler och i klassisk stil. Vore det inte en dröm att få inreda en fin villa i soliga medelhavet precis som du vill? Och inte blir dina inredningsdetaljer förstörda av vädret eller döljs bakom regn, snö och rusk.